Wednesday, September 20, 2006

akum ,lama aku x tulis ,sekarang aku keja kat upm,, jawatan guna spm,oklah dari aku tido jer kat umah..bulan2 pun adalah duit.. 1 ribu sape nak bagi..biarlah kawan-kawan aku keja besar dulu...aku biar lambat asal kan selamat...hahaa...keja senang jer jaga pelajar ,,, tgk diorang...mungkin ada rezeki nanti ada kot ,aku keja dengan ijazah aku...lama aku x dengar citer rakan spraktikal aku...mungkin diorang pun dah lupakan aku..hahaaha...sambil aku keja Upm boleh jugak aku menyebarkan keja aku sebagai salesman keta...kalu korang ada dengar keja2 yang best bagitaulah aku erk....daaaaaaaaaaaaa

Saturday, August 27, 2005

allooo...

Aiii...ari khamis ari 2,aku,as,emi,jai dan mal gi mines...tup2...tayar keta emi pancitlak dah...yang jadi problemnya barang-barangnyerlak x der...uish masa 2 main tahn jer keter orang mintak tolong....main seksa uiii...tapi hal 2 di bereskan dengan pertolongan tiga dari uniten...ok gak muka diorang...hehehehe....balik dari tempat 2 gilah makan kat maulana....Semalam aku gi uptown lak...merayau jer kerja aku...laporan x buat gak...hahahah...oklah dush..dush

Thursday, August 25, 2005

25/08


Hiiiii...aku kat ofis ketika aku tulis blog nie...ari nie aku datang sebab nak ajak jai pegi jmp puan siti Ramnah...aku berjaya memposponekan penghantaran projek...Yang sibuk2 suruh aku update blog aku sabarler,aku akan update gak...Semalam aku pergi karaoke ngan member lama aku,masa 2 jaingan eni tgk gol dan gincu,sorrry ar x dapat join...10 lagu aku nyayi petang 2...ups bkn karoke yang aku,aina,emi,as,wani,pegi dulu erkkk...ini lain nyer tempat ,,,lebih selesa tapi bayaran lebih sikit aaaa....aku nya projek sampai bab 3 dah,,alhamdulilah.....Untuk merdeka tahun nie...aku ucapkan selamat menyambut merdeka tahun nie,,,,hayatilah erti kemerdekaan dengan penuh patriotik...ingatlah jasa pahlawan kita dulu...huhuhu...MERDEKA!!!!!!!!..,,,bye.....

Tuesday, August 23, 2005

alllop

Hii everybody...being long time i dont type in this blog...quite bz,ahaks....Semalam etiba aku dapat msg dari as... tanya khabr...huhuhu...ingat jugak ko kat jiran ko nie...Ari 2 pegi konsert era...same2 bebudak nie...uish lotih kaki den..tapi enjoy the show...thanks aina because invite me to that konsert...Aku ngan jai rasanya akan cari kerja pas siapkan projek...sekarang dalam pembikinan lagi...pas nie blehlah enjoy sikit...Wah nizam beli hs baru...handset macam aku dulu...aku pakai dulu sebelum ko ...hahahaha...nak game mintak kat aku erk...aku ader banyak kat dalm pc aku...okler ...bye...dush2....

Wednesday, August 17, 2005

kakakakaka

Sowi lah lama x tulis blog,,,bkn aper x der masa...wei pada sumer jangan lupa kat aku...NIzam yang ko bangga sangat kat emi 7 thn kat blog emi pesal...krisis beti\ul mamat nie,,,,huahuaha... Aku 7 ari tak bangga pun...hahahahaha...lebih hebat..as 2 masa lab bolehlah update...hehehe... wah berjaya aku kutuk korang...hehehe...aku gi opis jap 2 yang wat blog jap...gi antar buku log...pepehal aku minta maaf kat ko nizam kalau adaer terasa kat blog nie...bye2 dush2

Tuesday, August 09, 2005

penghabisan di unipro

Setelah penat untuk konvo...aku kembali ke hidup yang asal sebagai student...selama 117 ari aku kat uni pro...akhirnya tamatlah kisah kat unipro..ada kenangan pahit ,ada kenangan manis...hmmm we create unipro as we are inform our leader di unipro...pada sumer member2 i ,love u aaaaallllllllllllllllllllllllllllll,,,,,, aku belajar cara betul kerja di ofis.....daaaa

Sunday, July 31, 2005

kenangan di unipro




















Nielah sume gambar kenangan kat unipro...Ari nie ari tamat kitaorng group 2 abis...susah senang semua kami harungi, walaupun tension,marah,penat kami tetap meneruskan projek yang di beri,walaupun kekadang projek 2 tension sangat,tapi sebab semangat kerja dankawan membuatkan kami seronok kerja bersama...gembira aku dengan korang...100 ari 8jam tiap ari aku ngan korang,,, dah rapat sangat dan sumer,,,pada Aina ,asbie,emi,wani,ros,pid, has,julia korang mmg pompuan sempoi... dalam banyak2 pompuan 2 ader aku minat tp rahsia beb,,, sebab nanti segan2lak...hahahaha.... pada sume laki aku happy giler kawan dengan korang..sumer kepala giler2 jugak...Pada group belakang,,kenangan dengan korang paling menarik ...hahahaha...hidup ketawa jer...Arie nie ari jadi aku gak...thanks Emi,aina,as,wani bagi wallet 2 ...tau2 je wallet dah rosak...thanks 4 being my freinds...daaaaa...maseh...dush2...umang aii..eeh,,,aikkkk sumer perkataan 2 perkataan yang selalu digunakan dalam unipro...hahahahaha.........................chayo2